Luchtfilters met optimale filterprestaties

Ecolucht levert topkwaliteit luchtfilters met uitstekende filterprestaties, aerodynamica en stofopslagcapaciteit. Wij kunnen bij u langskomen voor een luchtkwaliteitsmeting en advies omtrent de meest geschikte luchtfilter voor uw gebouw / ruimte. Ervaar hoe u met Minipleat filters uw ventilatiesysteem kunt upgraden t.b.v. een sterke luchtstroom met een maximale filterefficiency.

Luchtfilters voor een gezond leefklimaat

We beschikken over een royaal assortiment luchtfilters van groffe M3 tot high efficiency H14 hepafilters. In 98% van de gevallen passen de luchtfilters op uw installatie vanwege de standaard afmetingen. Met een middelgrote fabrikant op 2 uur rijden van de grens kunnen wij echter ook prima uit de voeten met uw maatwerk luchtfilter. Wij zorgen voor een gezond leefklimaat voor ieder gebouw:

Luchtfilters ingesteld op uw leefomgeving

Het is van belang om jaarlijks een fijnstofmeting uit te voeren om te meten in hoeverre er sprake is van luchtverontreiniging in uw werk- of leefomgeving. Hoe meer stofdeeltjes, virussen en dampen / gassen er door uw gebouw rondzweven des te meer gezondheidsrisico loopt u. Verder is het belangrijk om uw doelen vast te stellen. Zo heeft een cleanroom in een ziekenhuis of datacenter een EU13/EU14 hepafilter nodig terwijl in de industrie veelal grovere luchtfilters worden gebruikt.

Carbonfilter tegen dampen & gassen

De meeste luchtfilters richten zich sec op stofdeeltjes in de lucht terwijl allerlei dampen/gassen vrij baan hebben. Zeker bij nieuwbouw, smog en laboratoria is het verstandig om een carbonfilter toe te voegen aan uw luchtfilter. Wij leveren ook gecombineerde lucht- en carbonfilters voor integrale luchtzuivering.