Tel. 022 67 51 444


  • alt text

Filterklasse selecteren voor uw luchtfilter

Als u een luchtfilter bestelt, informeer dan altijd naar de prestatieklasse en meet de filterprestaties na met een fijnstofmeter. Net zoals Paracetamol een verzamelnaam is voor pijnstillers, zo wordt Hepafilter te pas en te onpas misbruikt voor luchtfilters. De meeste ventilatiesystemen beschikken over groffe filters en/of te zwakke motor om goed fijnstof te kunnen opzuigen en filteren. Ze hebben ook geen koolstoffilter dus zuiveren geen VOC / Formaldehyde gasvormige vervuiling.

Upgrade naar een hogere filterklasse

Meten = weten! U kunt bij Ecolucht een fijnstofmeter huren of een luchtkwaliteitsmeting op locatie laten uitvoeren. Begrijp eerst goed in hoeverre er sprake is van luchtverontreiniging, en welke stoffen er in de lucht zweven. Verder is het van belang om de capaciteit van uw installatie door te meten. Een fijner filter zal meer drukval opleveren. Met een minipleat filter kunt u betere aerodynamica realiseren. De basis voor het upgraden van uw F7 naar een F9 filterklasse.

Filterklasse categorie

Hieronder kunt u doorclicken op de luchtfilters die wij aanbieden per filterklasse:

Waarom Ecolucht luchtfilters?

Wij zijn importeur van Duitse A-kwaliteit luchtfilters. Met ruim 60 jaar ervaring worden A-kwaliteit luchtfilters geproduceerd conform de volgende uitgangspunten:
  • » aerodynamica combineert hoge filter performance met goede airflow
  • » hoogwaardig materiaal voor continu langdurig sterke filterprestaties
  • » natuurlijke glasvezels in plaats van synthetisch
  • » alle afmetingen
  • » Made in Germany met ISO 16890 certificaat

Vraag stellen